Isnin, 20 Jun 2016

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

3 ulasan:

Assalam...kalau korang nak join just click banner kat atas tu

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture

1 ulasan:
*END*


Tekan banner kat atas tu kalau korang nak join.
 Due date : 26 June 2016 (Ahad)

Rakan yang ditag:

Jumaat, 17 Jun 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Tiada ulasan:



Jom pakat-pakat join GA ni yang dijalankan oleh Nile.com.my . Berpeluang memenangi wang tunai sebanyak RM1000, perhhh..cam best.

Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Kalu nak tahu macam mana cara-cara untuk menyertainya, korang boleh pergi ke blog Lyssa...ok?..

Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm

 Ada  beberapa barang teringin aku nak miliki....


ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



ProductStylish 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM24.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only


ProductMixed Color Purse/ Wallet
JLM2016 Sales price: RM10.50
Date: 21/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 290 units only


ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only




Jumaat, 3 Jun 2016

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin

8 ulasan:
*Tamat*


Kalau nak join tekan banner tu ye..
Tarikh Tamat Giveaway : 25 Jun 2016 11.59 malam