Sabtu, 2 Ogos 2014

Raya ala kadar

Assalamualaikum.. lama aku tak update blog ni, Ya Allah, lamanya aku tinggalkan dunia blogger ni walaupun tak jadi blogger sangat pun..haha.

 Raya kali ni aku  tak berapa nak happy sangatlah sebabnya sebelum raya aku dah kena tahan di wad, sedihnya..tak per la kan, ini dah dinamakan takdir..

Pagi raya baru boleh kelaur dari hospital, alhamdulillah, selama lima hari aku kena tahan kat wad, mungkin ini adalah kiarafah atas dosa yang aku lakukan selama ni..aku terima semua ni..aku redha..

Alhamdulillah..♡♡