Selasa, 18 Februari 2014

Assignment dan Amali..

Assalamualaikum..dah lama aku tak update blog ini, since aku dah belajar ni, aku memang dah tak der masa nak update blog ni, kalau setakat nak update blog xnak bagi berhabuk tu boleh je tapi kalau nak join mana-mana GA memang tak sempat sebab sekarang memang busy sangat..

 Banyak assignment yang nak kena settle kan, dah la kena pasang pc tadi aku dah gagal, Ya Allah..tak tahu nak kata apa, sabar je la, ini adalah dugaan untuk aku dan kawan aku yang lain. Bukak pc aku memang fail la, tak tahu nak kata apa, Sir Din bagi pelunag kedua dan untuk yang kedua tu, in Sha Allah..aku akan buat yang terbaik..wish me good luck ye..♡♡