Jumaat, 31 Januari 2014

busy

Assalamualaikum..Salam jumaat untuk semua sahabat dan my follower semua, dah lama aku tak bukak blog ni, aku tengok blog ni pun agak berhabuk dah..puihh...tiup debu yang banyak ni..

Hari ni, hari adalah jumaat terakhir untuk bulan januari tahun masihi..dah nak masuk bulan february dah, cepatnya masa berjalan, pantas nya masa tu berjalan..macam tak perasan je..kan?..

Dah lama aku tak join mana2 GA atau segmen, i'm so busy lately, jadi student memang busy, terlalu sibuk dengan assigment, tu baru jadi pelajar, belum lagi bekerja kalau dah bekerja nanti tak tahu la macam mana la keadaan aku nanti..

Semoga Allah permudahkan segalannya untuk aku sepanjang aku pegang tittle student..sekejap je..tak lama pun..
  ♡♡