Jumaat, 17 Mei 2013

Thank to Allah..

Assalam...hari ni hari jumaat...Alhamdulillah, masih boleh bernafas lagi. Aku jarang update blog ni kecuali taip entry pasal giveaway and segmen, tak tahu kenapa hari ni rasa rajin je nak taip entry kat blog yang ni.

Sebenarnya, banyak lagi blog aku yang stll aku guna, yang ni blog yang ke-3..kahkahkah.banyak tak?banyak tak?...banyak kan blog aku?....giler ahh..aku pun tak tahu apa motif aku buat blog banyak2 ni, saje je just untuk suka-suka..ntah la, update blog pun jarang2 sekali, yelakan, sape lah diri ini, hanya insan biasa. tak femes macam blogger lai..err

Tiba-tiba mata aku sakit, tak tahu kenapa, nilah padahnya asyik duk mengadap laptp je 24 jam, tanpa heni-henti..aissh..padam muka aku...ketuk kepala. Alhamdulillah one more time, terima kasih pada Allah, without HIM, i'm nothing dalam dunia...^_^