Sabtu, 18 Mei 2013

Duo Big Giveaway!

5 ulasan:
*TAMAT*

"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012


Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

Tarikh tamat : 8  Jun 2013

Jumaat, 17 Mei 2013

1st BIGGEST GIEAWAY BY OSM

1 ulasan:
*TAMAT*


Assalam...jom join GA ni..hadiah hebat gila ahh..rugi tak join tau
kalau nak join pi kat blog Syafiq  atau tekan banner.

Tarikh tamat pada 31 May 2013


HADIAH-II

TOP REFERRAL
1st : PATUNG ELMO (SEDERHANA BESAR) , PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL ,
TOPUP RM 10 , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

2nd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , TOPUP RM 5 , BUTON I <3 BLOGGING

3rd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

TAMBAHAN : KALAU NASIB ANDA BERTUAH ANDA MUNGKIN DAPAT HADIAH TAMBAHAN IAITU  T-SHIRT I <3 BLOGGING

SAGUHATI *EHH , HAHA
TOPUP 10 x 3
TOPUP 5 x 3
KOMIK x 5
LE' MUSTACHE NECKLACE x 2
OTHERS NECKLACE x 2
SHAWL x 2
PASHMINA x 1

TAMBAHAN : JIKA BERTUAH ANDA JUGA MUNGKIN DAPAT BUTTON I <3 BLOGGING







saya tag:
http://eira-shamiera.blogspot.com/
http://love-berry06.blogspot.com/
http://kisah-limited.blogspot.com/
http://www.nabilabiela.com/
http://myoldcrumpleddiaries.blogspot.com/

Segmen Blogger Terpantas !

2 ulasan:
*TAMAT*


Assalam..jom join....sini
Segmen ini berlangsung selama sebulan 
dari 11.05.2013 Hingga 11.06.2013


Thank to Allah..

Assalam...hari ni hari jumaat...Alhamdulillah, masih boleh bernafas lagi. Aku jarang update blog ni kecuali taip entry pasal giveaway and segmen, tak tahu kenapa hari ni rasa rajin je nak taip entry kat blog yang ni.

Sebenarnya, banyak lagi blog aku yang stll aku guna, yang ni blog yang ke-3..kahkahkah.banyak tak?banyak tak?...banyak kan blog aku?....giler ahh..aku pun tak tahu apa motif aku buat blog banyak2 ni, saje je just untuk suka-suka..ntah la, update blog pun jarang2 sekali, yelakan, sape lah diri ini, hanya insan biasa. tak femes macam blogger lai..err

Tiba-tiba mata aku sakit, tak tahu kenapa, nilah padahnya asyik duk mengadap laptp je 24 jam, tanpa heni-henti..aissh..padam muka aku...ketuk kepala. Alhamdulillah one more time, terima kasih pada Allah, without HIM, i'm nothing dalam dunia...^_^

Mini Segmen By DIS

1 ulasan:
*TAMAT*


click banner untuk join tau..

Isnin, 13 Mei 2013

5th Giveaway by Aimi Wardina

Tiada ulasan:
*TAMAT*


Assalam..jom join..pi ke sini

Tag:
http://lisaafha.blogspot.com/
http://ainiesempoy.blogspot.com/
http://loveydolystory.blogspot.com/

15 mei 2013 : due date

Mega GiveAway By Adam Faiz

Tiada ulasan:
*TAMAT*


Assalam...join sini
tarikh tamat : 25 mei 2013

April-May Giveaway By Simplesyara

1 ulasan:
*TAMAT*


Assalam...nak join pergi blog ini
saya guna celcom

Pemilihan pemenang :

100% by Mr Random sshi. Tak adil bagi yang tak banyak follower sebab yang selalu dapat top refferal ni blogger yang followernya ramai.

Tarikh Penting :

Tarikh mula 28 April 2013 *pukul 1 petang*
Tarikh habis 28 Mei 2013 *pukul 1 petang*
Tarikh umum pemenang 30 Mei 2013

Ahad, 12 Mei 2013

Simple Giveaway by Mizzniya & Partner

1 ulasan:
*TAMAT*


Assalam..nak join?...go here la..
Sabtu, 18 Mei 2013 6.00ptg
umum pemenang Ahad 19 Mei 2013, 9 malam

Jumaat, 10 Mei 2013

48 jam topap giveaway by cik yaya & nick

Tiada ulasan:
*TAMAT*


giveaway ini berlansung 48 jam dari pkol 4.00 pm (9 mei 2013) sehingga 4.00 pm (11 mei 2013)
maknanya sampai pkol 4 petang hari sabtu..nak join?...pi sini