Sabtu, 13 April 2013

Giveaway by DI #2

1 ulasan:
*TAMAT!!..*


Assalam...jom join..pergi ke blog ini
end date is 30/4/2013

Jumaat, 12 April 2013

Mega Topup Giveaway

3 ulasan:
*TAMAT*


!Assalamualaikum!
Bismillahirahmanirahim..pada hari ini .blog Nabila Biela dan Aisyah Humaira' merasmikan Mega Topup Giveaway. Nama pun topup giveaway, konfemlah hadiah pun semuanya topup. Sebanyak70 hadiah topup yang bernilai RM5 keatas yang menanti anda! Sebelum tu jom tengok syarat-syarat segmen kali ni:

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like FB pages para sponsor
2) COPY PASTE ENTRY NI dan backlink kan banner di atas ke blog Nabila Biela atau Aisyah Humaira'*salah satu sahaja* #PASTIKAN LINK SEMUA HIDUP
3) Letak link entry tersebut di komen entry Aisyah Humaira' SAHAJA
4) Tamat pada 13/4/3013*seminggu sahaja*


Khamis, 11 April 2013

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

1 ulasan:
*TAMAT!!*


Assalam..jom join, pergi ke blog maszmadi
tarikh GA:
08.04.2013 - 14.04.2013 (jam 2400)

fast is cepat segmen 1.0

4 ulasan:
*TAMAT!!!*


berlansung selama dua hari
9-11 april 2013
jam 12 am
nk join pi blog ini


syarat-syarat

  • tepek banner  ini entry anda dan backlink ke entry ini.
  • tajuk entry "fast is cepat segmen 1.0"
  • follow blog dysha
  • letak link blog dysha dalam bloglist anda [supaya anda alert dengan pengumuman dan tak ada yang kecewa lambat tuntut hadiah)
  • like FB page 
  • klik sini sini dan sini  

hadiah dan pemilihan pemenang.
  • cash Rm10 = 1 pemenang [ top referrel ]
  • 1 notebook ecogreen = 1 pemenang [random ]
  • 2 button badge =2 pemenang [random ]
  • 5 sticker = 5 pemenang [random ]
  • 2 bamboo bookmark = 2 pemenang  [random]

total 11 pemenang

Mini - Mini Giveaway By NabilaMedan

Tiada ulasan:
*TAMAT!!!!*


Assalam..jom join GA ni...mudah je syarat dia...
pergi ke blog NabilaMedan

Selasa, 2 April 2013

Giveaway Lestari April

2 ulasan:
*TAMAT!!!*


nak join?..pergi blog ini
2 April - 22 April 2013

HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY

3 ulasan:
*TAMAT*


Assalam...hehe..lama xupdate blog ni and today aku nak join satu GA
nak join?..pergi ke blog ini

Cantik tak pic  tu?..hehehe..cute budak ni...comelnya dia...hhihi

31.03.2013 hingga 15.04.2013